Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Natascha Kampusch, žrtva otmice koja je osam godina provela u zatočeništvu, u srijedu će objaviti autobiografiju pod naslovom '3096 dana'.


Dvadesetdvogodišnja Austrijanka u knjizi detaljno opisuje patnje koje je proživljavala i psihološku strategiju koju je morala primijeniti kako bi preživjela zatočeništvo u podrumu Wolfganga Priklopila. Slučaj Kampusch zaokupljao je austrijsku javnost od njezina bijega u kolovozu 2006. Mediji i samozvani stručnjaci nagađali su imali još krivaca za njezinu otmicu te o mogućoj upletenosti njezine majke.

Vezani članci Slika nije dostupna Knjiga N. Kampusch u rekordnom roku postala hit Slika nije dostupna Autobiografija Natasche kampusch bit će objavljena u rujnu

>> Natascha Kampusch tuži Austriju jer su je mogli spasiti?

U razgovoru za njemačku novinsku agenciju dpa uoči objave knjige, Kampusch je naglasila da želi preuzeti kontrolu nad svojom pričom, rekavši kako je bila toliko strašna da joj nikakva uljepšavanja nisu potrebna. Četiri godine nakon bijega od Priklopila koji je nakon toga počinio samoubojstvo, Natascha Kampusch, kako je rekla, još se bori za punu psihološku slobodu. (Hina)