Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Išli na natjecanje u Disneyland

Kalifornija: Najmanje četiri osobe poginule pri padu zrakoplova na kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero ljudi poginulo je kad se mali zrakoplov srušio u stambenom dijelu grada Riversidea u Kaliforniji.

Za sada se ne zna jesu li žrtve bile u zrakoplovu u kojemu je bilo pet osoba, ili u dvjema kućama koje je zrakoplov pogodio, rekao je novinarima šef lokalnih vatrogasaca Michael Moore te dodao da je potvrđeno jedino kako je jedna osoba na tlu stradala prilikom nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata Josip Milošević, stručnjak za zrakoplovne nesreće GOST DNEVNIKA NOVE TV Stručnjak za zrakoplovne nesreće otkrio mogući uzrok pada sportskog aviona: "On je lagan i ako se ne pridržavate pravila..."

"I dalje tražimo stradale", rekao je. "Pregledavamo dva doma, a navodno su bili stanari u oba. Jedino smo mogli biti sigurni za jednu osobu koja je poginula u svom domu", rekao je.

Moore je kazao da se pretpostavlja da su u zrakoplovu bili članovi obitelji, dvoje odraslih i troje tinejdžera koji su išli na natjecanje u Disneyland.

Zrakoplov je poletio iz zračne luke u Riversideu, oko 100 kilometara istočno od Los Angelesa, i letio je u San Jose, kad se srušio oko 16:45 sati po lokalnom vremenu.

Tinejdžerka je ispala iz zrakoplova i odvezena je s manjim ozljedama u obližnju bolnicu, rekao je Moore. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene