Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorio na optužbe

Još jedan u nizu seks-skandala u Hollywoodu: Optužen i Dustin Hoffman

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spisateljica Anna Graham Hunter optužuje da ju je prije 32 godine Dustin Hoffman neprimjereno dodirivao i upuštao se s njom u razgovore o seksu.

Poznati američki glumac i dobitnik dvaju Oscara Dustin Hoffman optužen je da je prije 32 godine spisateljicu Annu Graham Hunter neprimjereno dodirivao i upuštao se s njom u razgovore o seksu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoki kazneni sud Mladić spolno zlostavljao dijete: Ipak ide u zatvor Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima

Graham Hunter, koja je 1985. godine kao 17-godišnja pomoćnica radila na setu filma "Smrt trgovačkog putnika", u ulomcima iz svog dnevnika i bilješkama koje je slala sestri navela je da je Hoffman upućivao vulgarne primjedbe i šale na njezin račun.

"Otvoreno je flertao, hvatao me za stražnjicu te preda mnom govorio o seksu", napisala je između ostalog.

Hoffman (80), zvijezda filmova "Kramer protiv Kramera", "Diplomac" i "Kišni čovjek", kazao je da njegovo ponašanje koje je Graham Hunter opisala u dnevniku i objavila u časopisu The Hollywood Reporter "ne odražava kakav je on kao osoba".

"Imam najveće poštovanje prema ženama i osjećam se užasno ako je išta što sam možda učinio nju dovelo u neugodnu situaciju. Žao mi je", kazao je Hoffman.

U posljednjih nekoliko mjeseci porastao je broj optužbi protiv poznatih osoba iz Hollywooda za seksualno uznemiravanje i napade, uključujući producenta Harveya Weinsteina i glumca Kevina Spaceyja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene