Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sljedeći tjedan počinje suđenje Nijemcu osumnjičenom za zlostavljanje posvojenog sina, vlastite kćeri i poćerke s kojom je imao sedmero djece.


Muškarac star 48 godina, za ovu priču nazvan Detlef S. optužen je po 350 točaka za seksualno zlostavljanje te niz seksualnih prijestupa, piše Newsinfo.inquirer.ne.

U razdoblju od 1987. do 2010. godine muškarac je osumnjičen da je seksualno zlostavljao maloljetnike te ih prisiljavao na prostituciju, a sve se događalo u njegovom domu u blizini Bonna.  'Uvijek nam je to sedmero djece bilo čudno, pogotovo zato jer su svi bili nevjerojatno slični', rekao je jedan od susjeda.

Vezani članci Odsjaj na zidu Ako djeluje na mački, zašto ne bi na djetetu? Jedan tata smislio jednostavan način zabavljanja kćeri Svraka Opaka svraka napala dječaka, tata se smijao dok nije napala i njega

Sudeći po pisanju njemačkih medija, Detlef je s poćerkom imao osmero djece, od kojih je jedno preminulo. DNA test potvrdio je njegovo očinstvo. Monstruozni Nijemac uhićen je u kolovozu 2010. i od tada se nalazi u pritvoru.

Suđenje će se odvijati na regionalnom sudu u Koblenzu, u zapadnoj Njemačkoj. Slučaj nedvojbeno podsjeća na austrijskog zlostavljača Fritzla koji je kćerku Elisabeth pretvorio u seksualnu robinju koji je držao zatočenu u podrumu.