Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Jedanaest ozlijeđenih u napadu buldožerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač buldožera ubijen je, nakon što je u Jeruzalemu izazvao pravu paniku udarajući u automobile kod hotela u kojem je trebao odsjesti američki predsjednički kandidat Barack Obama.

U napadu je ozlijeđeno najmanje jedanaest osoba. Policija je incident, koji se odigrao nedaleko od rezidencije predsjednika Shimona Peresa u trenutku kada je primao Mahmuda Abasa, nazvala "terorističkim napadom".

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Ovo je drugi napad buldožerom u zapadnom, židovskom dijelu Jeruzalema u manje od mjesec dana. Za sada se službeno govori o jedanaest ozlijeđenih ljudi od kojih je jedna osoba u kritičnom stanju.

>>Buldožerom ubio četiri, ranio 30 osoba

Nitko do sada nije preuzeo odgovornost za još jedno "divljanje" buldožera u Jeruzalemu. U sličnom su napadu 2. srpnja poginule tri osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene