Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jakupek jeo svoje žrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danijel Jakupek Žak (26), monstrum iz Novog Banovca koji je ubio i potom izmasakrirao Luku Opačića (5) i njegovog ujaka Vasilija Trbovića(26), jeo je tijala žrtava i pio njihovu krv.

Policija je potvrdila da je u Jakupekovom stanu pronađena kanibalistička literatura u kojoj je detaljno objašnjen način pripreme ljudskog mesa. Izgleda da je Jakupek literaturu skinuo s interneta te po naputcima pripremio meso svojih žrtava za jelo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik poljske vlade pušio marihuanu i pio Slika nije dostupna Prelud: Bez zatvora za monstruma koji je dječaka izrezao na komadiće

'Postoje ozbiljne indicije da je Jakupek kanibal! Pokraj literature u kojoj se objašnjava postupak jela ljudskog mesa, postoje i drugi dokazi da je pojeo određene dijelove tijela. Uz to, najvjerojatnije je da je pio njihovu krv, o čemu se također dosta piše u literaturi o vampirima i Drakuli, koju smo također pronašli u njegovom stanu', kažu iz policije. 

>> Sotonist izmasakrirao nestale dječake?

>> Sotonist priznao da je izmasakrirao svog prijatelja i njegovog nećaka

Policija navodi kako su u dvorištu monstrumove kuće pronađni zakopani leševi dvadeset mačaka. Životinje su pronađene iskasapljene pa se pretpostavlja da je Jakupek na njima vježbao kako bi što bolje počinio ubojstvo nad Lukom i Vasilijem.

'Vjerujemo da su mačke bile neka vrsta vježbe jer su pronađene otkinunte glave. U trenutku kada je uhapšen, u kući je pronađeno još desetak živih mačaka. Vjerojatno je i njih planirao ubiti u sklopu svog sektaškog rituala', kaže izvor iz policije.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene