Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crvena upozorenja

VIDEO Snažna oluja poharala mediteransku zemlju: Valovi nosili sve pred sobom, poznati otok zabijelio snijeg

Ilustracija - Snijeg na Majorci
Ilustracija - Snijeg na Majorci Foto: Afp
Oluje uzrokuju prometni kaos i poplave u Španjolskoj. U planinama, ali i na otoku Majorci je pao snijeg dok u priobalju probleme stvaraju veliki valovi. ​

Većina regija u Španjolskoj bila je pod narančastim upozorenjem zbog snježnih padalina, jer su snijeg, vjetar i kiša ometali svakodnevni život. Oluja sa snijegom, vjetrom i kišom pogodila je zemlju poremetivši promet na mnogim cestama diljem gotovo cijele zemlje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Član Domovinskog pokreta uhvaćen kako prevozi migrante, sve je priznao: Oglasili se iz stranke

Za sve regije osim Extremadure u posljednjih je nekoliko sati stavljen žuti ili narančasti meteo alarm, izvijestio je Euronews. Narančasto upozorenje za snježne padaline aktivirano je u Kantabriji, Pirinejima i Galiciji. U Kantabriji se na njenih 800 metara nadmorske visine očekuju nakupine snijega do 15 cm.

Pročitajte i ovo Dječaci uhićeni nakon što je nekoliko životinja ubijeno na koledžu na londonskom koledžu Dječaci od 11 i 12 godina uhićeni nakon što je nekoliko životinja ubijeno: "Ovo je bila užasna epizoda"

U Baskiji, Navari i Castilli y Leónu, obilne kiše uzrokovale su izlijevanje rijeka, a poplave su presjekle ceste u raznim područjima. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene