Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svim policijskim postajama u Srbiji u tijeku je lijepljenje tjeralica s fotografijama haških optuženika Ratka Mladića i Gorana Hadžića, a za informaciju o Mladiću predviđena je nagrada od milijun eura, dok je za Hadžića predviđeno 250 tisuća eura, prenijeli su beogradski elektronički mediji.


Riječ je o akciji koja se provodi u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, a novo je to što su visine nagrada za pronalaženje haških bjegunaca objavljene u neto iznosima jer će sva davanja na navedene iznose platiti država, kazao je predsjednik srbijanskog Nacionalnog vijeća za suradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Vezani članci Nagrađeni najuspješniji maturanti - 1 Briljirali na državnoj maturi i zasluženo nagrađeni: "Nema neke tajne. Ako se radi bit će rezultata" Frank Graziano prima nagradu Povijesni uspjeh: Hrvatska "Murina" osvojila nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu

Dodao je da je ranije postojao plakat na kojem su, uz Mladića i Hadžića, bili i likovi Radovana Karadžića i Stojana Župljanina. Nagradu je raspisao Akcijski tim Vlade Srbije za okončanje suradnje s Haškim sudom, na plakatima je istaknut broj telefona na koji se mogu dojaviti informacije (9191), te napomena da se jamči tajnost podataka i identiteta osobe koje dostavi informaciju.