Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo raskomadala

Izmorila muža seksom, a potom ga ubila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Egipćanka se cijelu noć seksala sa svojim mužem. To ne bi bilo ništa čudno da ga, nakon što je zaspao, nije nasmrt izbola nožem, a potom tijelo izrezala na male komade i njime nahranila pse i mačke.

Žena, koja je uhićena dva tjedna kasnije, policiji je kazala da je odlučila ubiti muža 'jer ju je konstantno maltretirao'.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Duško Tanasković na suđenju za ubojstvo Gorana Vlaovića - 5 Hladnokrvna likvidacija Ubojici sa Zrća 19 godina zatvora: Odbio doći u sudnicu na izricanje presude

>> Ubio oca, raskomadao ga i nahranio njime kojote

Ubojstvo je planirala dva tjedna. Pretraživala je internet u potrazi za dobrim planom kako izbjeći policiju i došla do zaključka kako bi najbolje bilo da ga potpuno iscrpi cjelonoćnim seksom.

Žena, inače turistički vodič, kazala je kako se držala plana i kako je sve bilo kako je isplanirala. Njezin muž  Adel Abdullah, također turistički vodič u gradu Minya, bio je potpuno iscrpljen nakon seksa i ubrzo je zaspao. Ona je potom donijela nož i počela ga bosti. No Adel nije odmah umro jer je nož bio malen. Otišla je po veći nož i dovršila 'posao'. Potom je legla do njega i 'nekoliko sati odmarala'.

'Nakon što sam se probudila počela sam ga derati i rezati tijelo na male komade. Njih sam spakirala u vrećice i počela ih bacati mačkama i psima lutalicama u vrtu. I tada sam sjedila na balkonu i gledala ih kako jedu', ispričala je žena za policiji, a prenose egipatski mediji. 'Svaki put kad bi pojeli komad ja bih im bacila novi. Potom sam mu zdrobila lubanju i kosti, bacila na njih crnu boju da nitko ne shvati o čemu se radi i bacila ih u smeće'.

Mediji pišu kako je brat ubijenog prijavio njegov nestanak 15-ak dana nakon ubojstva, no vjerojatno je ne bi ulovili da se jedan smetlar nije popiknuo preko obojane kosti noge i pozvao policiju.

'Ubila sam ga jer me nije prestajao vrijeđati i maltretirati. U potpunosti je izbrisao moju osobnost. Naše svađe su došle u slijepu ulicu nakon što je odbio dati mi razvod. Nisam imala drugog izbora nego ubiti ga', ispričala je žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene