Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio oca, raskomadao ga i nahranio njime kojote

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeremiah R. Berry, priznao je ubojstvo svoga oca, 42-godišnjeg Jacka Berryja. U sudskim dokumentima koji su dostupni javnosti, 20-godišnji Jeremiah tvrdi da je to učinio jer ga je otac silovao i tražio ga da promjeni spol kako bi mu mogao postati supruga.

Sudski dokumenti koji se odnose na 20-godišnjeg muškarca optuženog da je ubio oca odaju detalje gnjusnog zločina u kojem je optuženi navodno pucao ocu u glavu nakon što je silovan, a onda i osakatio mrtvo tijelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna SUDSKI EPILOG Muškarac osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja kćeri s mentalnim poteškoćama: Za njim raspisana tjeralica

Jeramiah je policiji 29. travnja priznao da je ocu s pištoljem pucao u glavu u veljači, te da je bacio oružje (nije još poznato radi li se o pištolju ili pušci), nož i sjekiru kojima je rezao tijelo, u rijeku Animals u Durangu.

Prema njegovom iskazu, dvojica muškaraca su prevozili ovce u kanjon na autocesti u Coloradu. Jeremiah kaže da mu je otac rekao kako mu se obratio bog i zatražio ga da Jeremiah promijeni spol i postane njegova supruga. Nakon toga otac ga je silovao, a Jeremiah mu je zauzvrat pucao u glavu.

Kaže da ga je ubio jer ga je otac želio odvesti u planine kako bi s njim imao redovite spolne odnose. Kada sin nije pristao Jack je prijetio da će ubiti cijelu obitelj.

Nakon što mu je pucao u glavu, Jeremiah ga je izbo nožem 199 puta, a sjekirom sasjekao na dijelove, ogulio ga do kosti i meso dao kojotima. Glavu, ruke i noge ostavio je u skladištu hotela Dog na autocesti 184, gdje ih je pronašla policija. DNK analizom utvrđuje se jesu li ti dijelovi tijela zaista pripadali Jeremiahinom ocu.

Jeremiah Berry trenutačno se nalazi u zatvoru u Montezumi, a saslušanje pred sucem očekuje da 20. lipnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene