Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pustinja Nevade

Izbjegnuta katastrofa: Vlak pun eksploziva, oružja i kemikalija iskliznuo iz tračnica

Vlak u Nevadi iskliznuo iz tračnica (Foto: Screenshot/Twitter/Michael Lyday)
Vlak u Nevadi iskliznuo iz tračnica (Foto: Screenshot/Twitter/Michael Lyday) Screenshot/Twitter/Michael Lyday
Aktualno Galerija +0 Vlak u Nevadi iskliznuo iz tračnica (Foto: Screenshot/Twitter/Michael Lyday) Galerija 1/1 >>
U američkoj saveznoj državi Nevadi iz tračnica je iskliznuo vlak koji je prevozio vojni eksploziv, oružje i kemikalije, javljaju američki mediji.

Vlak je iskliznuo iz tračnica u pustinji u američkoj saveznoj državi Nevadi, ali srećom nije došlo do eksplozije. Vlak je bio na putu prema skladištu američke vojske.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu"

Nesreća se dogodila na sjeveroistoku zemlje. Nema ozlijeđenih. Obližnja autocesta bila je zatvorena na sat vremena dok nije utvrđeno da nema opasnosti od eksplozije.

Američki mediji javljaju kako je iscurio aluminij-oksid, no prema njihovim tvrdnjama, nije opasan za zdravlje.

"Dobro smo prošli i zbog toga smo vrlo sretni", izjavio je za Reno Gazette Journal poručnik Kevin McKinney iz ureda šerifa okruga Elko.

"U početku smo bili zabrinuti za javnost. Bojali smo se da bi moglo biti opasnih materijala, ali na sreću, utvrđeno je da ništa opasno nije ispušteno u zrak ili na tlo", prenosi Washingtonexaminer.

 

 

Aktualno Nove optužbe na račun hrvatske policije: "Specijalci ih mlatili i pucali iznad njih" Muškarac iz Slovenije opisao kako su ga oteli migranti (Foto: 24ur) - 2 Muškarac iz Slovenije opisao kako su ga oteli migranti (Foto: 24ur) - 2 Foto: 24ur +0 Policajac u šumi (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Nove optužbe na račun hrvatske policije: "Specijalci ih mlatili i pucali iznad njih" 1/2 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene