Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na koncu si prerezao vrat

Italija: Ubio Hrvaticu i njenog prijatelja, te potom i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnji Zoran Joksimović, prerezao je sebi vrat nakon što je u ponedjeljak na ulici zaklao 24-godišnju Katarinu Marković i 28-godišnjeg Salavtorea Ciantia.

Ubijena Katarina Marković je navodno nedavno Joksimoviću u Cevi pomogla pronaći stan. U tu istu kuću pobjegao je i nakon ubojstva, a pronašli su ga karabinjeri. Ovo je samo jedan od mnogih zločina iz strasti u Italiji, piše La Stampa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj završen Zločin iz strasti: Ubijena u Italiji nije Hrvatica, već Srpkinja Slika nije dostupna Sve vijesti dobiva iz medija Supruga hrvatskog pomorca nema snage govoriti

Katarina je podrijetlom bila iz bivše Jugoslavije, a pretpostavlja se da je Hrvatica dok je njezin prijatelj Salvatore, zvan Toto, sa Sicilije. Prvo je napao Katarinu, bivšu djevojku, koja je preminula na mjestu, a zatim i Salvatorea, koji je umro kasnije u bolnici.

Dio talijanskih medija piše da je Joksimović Hrvat, a drugi da je Srbin, te se jedino slažu da je s područja bivše Jugoslavije. Za ubijenu Katarinu uglavnom se navodi samo da je s područja Jugoslavije, ali se pretpostavlja da je Hrvatica.

Za ubojicom su tragali diljem granica Italije, ali je na kraju pronađen kod kuće prerezanog vrata. Vrat si je prerezao istim nožem kojim je počinio i ubojstva. Brzo je prevezen u bolnicu, ali je tamo preminuo. Svjedok događaja bila je samo jedna žena, koja je neprestano urlala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene