Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u kući

Ispovijest cure ubijenog milijunaša: 'Skrila sam se u auto, a onda...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maria Korotaeva bila je djevojka britanskog milijunaša kojeg je s dva hica u glavu vjerojatno ubila bivša djevojka, inače iz Slovačke, koja je i uhićena danas tijekom poslijepodneva.

Djevojka britanskog milijunaša Andrewa Busha, koji je ubijen s dva hica u glavu, kaže da se nikako ne može pomiriti sa smrću svog 48-godišnjeg partnera. 'Osjećam se kao da vlak vozi gore dolje po mom tijelu i kida me na komadiće', ispričala je 20-godišnja Maria Korotaeva, studentica koja je u bogataševu vilu u Španjolskoj doletjela kako bi proslavili pet mjeseci veze, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Kada je ušla u vilu i otvorila bocu šampanjca, pojavila se Slovakinja Mayca Marica Kukucova odjevena u pidžamu, inače bivša milijunaševa djevojka.

Milijunaš ubijen s dva hica u glavu: Policija u lovu na mladu Slovakinju

'Andy je morao promijeniti sve brave jer je bila opsjednuta. Kada sam je vidjela istrčala sam iz kuće i zaključala se u automobil. Nisam htjela probleme niti dramu', rekla je Maria i dodala kako je do nje došao Andy i rekao joj da se ne brine i da će sve biti u redu.

Uskoro je čula tri pucnja, a kasnije je vidjela Slovakinju (24) kako bježi s imanja. Odvezla se u jednom od Bushevih skupocjenih automobila.

Policija nije mogla locirati kuću

Maria tvrdi da se htjela vratiti u kuću, ali nije mogla zbog sigurnosnog sustava. Također, baterija njezinog mobitela bila je prazna pa je morala pronaći utičnicu kako bi mogla nazvati hitne službe.

Hodala je do glavne ceste kako bi pronašla policajce koji nisu mogli locirati vilu. I vatrogascima su trebala dva sata da je pronađu, a onda su provalili u kuću u kojoj je bio ubijeni.

Korotaeva je na posljednjoj godini fakulteta, a nakon završetka planirala je započeti zajednički život s milijunašem. 'Nema riječi kojima možete objasniti kako se osjećate kada ubiju nekoga koga volite. Osjećam se grozno', kaže i dodaje kako su imali toliko planova za budućnost.

'Uvijek ću te voljeti. Uvijek ćeš biti u mom srcu. Ti si čovjek koji je promijenio moj svijet na bolje. Moj učitelj. Voljela bih da sam te mogla spasiti', napisala je uz njihove zajedničke fotografije objavljene na Instagramu.

Čekala ih u zasjedi tjedan dana

Inače, policija vjeruje da je djevojka osumnjičena za ubojstvo provela i tjedana dana u zasjedi. Nekoliko kilometara od mjesta ubojstva pronašli su milijunašev Hummer koji je slovački model vjerojatno ostavio i pobjegao u drugom vozilu.

Za Slovakinjom je ubrzo pokrenuta međunarodna potjera koja je danas poslijepodne rezultirala njenim uhićenjem u Slovačkoj. Vjeruje se kako je zbog kašnjenja policije imala dovoljno vremena da pobjegne iz zemlje.

Bush je s djevojkom osumnjičenom za njegov ubojstvo prekinuo krajem prošle godine, ali ona se s prekidom nikako nije mogla pomiriti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene