Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša djevojka

Milijunaš ubijen s dva hica u glavu: Policija u lovu na mladu Slovakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrew Bush, vlasnik lanca trgovina s nakitom, stigao je u svoju kuću u Španjolskoj s novom djevojkom, a policija sumnja da ga je tamo dočekala bivša ljubavnica, mlada Slovakinja.

Nakon što je u svojoj španjolskoj vili ubijen britanski milijunaš policija se 'bacila' na potragu za njegovom bivšom djevojkom. 48-osmogodišnji Andrew Bush, koji bogatstvo može zahvaliti trgovini zlatom, ubijen je s dva hica u glavu, navodno nakon što je u kuću na plaži stigao sa svojom novom djevojkom.

Pročitajte i ovo Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 3 Preminuo u bolnici VIDEO Otac optužen za ubojstvo: Tjerao sina (6) da vježba do iznemoglosti jer je predebeo, objavljena mučna snimka Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima

Španjolska policija sad traga za plavokosom djevojkom u dvadesetim godinama, podrijetlom iz istočne Europe, za koju se vjeruje da je njegova bivša ljubavnica. S mjesta događaja najvjerojatnije je pobjegla u Hummeru.

Užas u Zagrebu: Ugušio ženu, stavio je pod tepih i zapalio mirisne štapiće

Izvori bliski istrazi tvrde kako policija istražuje je li njegova bivša, inače Slovakinja, bila u blizini objekta kada je ubijen. Vjeruju da je ubojica danima čekala povratak para.

Bush je posjedovao lanac trgovina nakitom. Iako je imao kuću u Južnom Walesu, veći dio vremena provodio je na španjolskom imanju ispred kojeg je policija izuzela luksuzne automobile, među kojima i Audi za koji se vjeruje da ga je koristila i ubojica.

Strvine, kosturi, ljudi okovani lancima: Policija otkrila kuću horora

Iako identitet djevojke osumnjičene za ubojstvo nije otkriven, Busha se na fotografijama objavljenim na Facebooku može vidjeti u društvu plavokose Mayke Marice Kukucove. Jedan od susjeda rekao je da su se Andrew i ona prije gotovo dvije godine zajedno doselili u vilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene