Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno nekoliko članova

Iran otkrio veliku terorističku grupu povezanu s Izraelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iran je objavio u utorak da je identificirao veliku terorističku skupinu povezanu s njegovim neprijateljem Izraelom i da je uhitio nekoliko njezinih pripadnika, javlja službena agencija IRNA pozivajući se na službenu ustanovu.

'Iransko ministarstvo za obavještajnu djelatnost objavilo je da je identificiralo veliku terorističku skupinu cionističkog režima (Izraela) i uhitilo je u Iranu neke od njezinih zaštićenih operativnih članova', javlja IRNA ne navodeći gdje su točno izvedena uhićenja.

Pročitajte i ovo Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen Prijelomna točka "Rizik od eskalacije sukoba je stvaran, situacija je eksplozivna": Von der Leyen najavila sankcije Udarna skupina nosača zrakoplova USS Gerald R. Ford Sukob na Bliskom istoku Američki brodovi stižu u Mediteran: Umirovljeni general objasnio što bi se moralo dogoditi da se SAD uključi u rat

>> Obama dao zeleno svjetlo za nove sankcije Iranu

Poluslužbena agencija Fars javlja da su osumnjičeni uhićeni 'dok su se pripremali izvesti terorističke napade' te dodaje da je zaplijenjena znatna količina bombi, strojnica, vojne te komunikacijske opreme .

Iran optužuje Izrael da je organizirao napad na iranskog nuklearnog znanstvenika koji je ubijen u siječnju kada je bombu na njegovo vozilo bacio motociklist u Teheranu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene