Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok Nizozemski političari raspravljaju o ovom nekonvencionalnom načinu plaćanja, sve je više onih koji na wbu pretražuju instruktore koji nude satove vožnje u zamjenu za seks.


Nizozemski ministri stali su obranu prava instruktora vožnje da klijentima nude satove vožnje u zamjenu za seks. Zakon naime kaže da je sasvim legalno da instruktori vožnje ponude lekciju u zamjenu za seks dok god su njihovi učenici punoljetni, odnosno stariji od 18 godina.

Vezani članci Dubrovnik Snimka seksa zgrozila Dubrovčane: Prepustili se strastima na ulici pa dali petama vjetra Akropola Snimali se kako orgijaju na Akropoli, sada vlasti postavljaju kamere: "To je bio sramotan napad na svetost ovog mjesta"

Nizozemski političari bili su prisiljeni braniti kontroverznu praksu nakon što se našla na udaru i proglašena nepoželjnom. No, unatoč prozivkama praksa i dalje ostaje legalna.

Konzervativac Gert-Jan Segers poručio je da bi praksa trebala biti ilegalna, ali njegov plan da izmijeni zakon je propao.

Podsjetimo, u Nizozemskoj je prostitucija legalna, a prostituke su obavezne prijavljivati svoje prihode i plaćati porez. A Gert-Jan Segers poručuje da polagači vozačkog ispita nemaju escrot licencu pa tako ne bi prijavljivali seskualne usluge u porezne svrhe. No, stigao mu je odgovor ministrice prometa Melanie Schultz van Haegen i ministra pravosuđa Ard van der Steura koji su skočili u obranu istruktora vožnje i nekonvencionalnih načina plaćanja rekavši da se ne radi o pružanju seksualne usluge za naknadu nego o nuđenju lekcije vožnje.

Otkad traje ova rasprava povećao se broj onih koji na webu pretražuju instruktore koji nude satove vožnje u zamjenu za seks, piše news.com.au.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju