Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Arheolozi u Indiji su krenuli u potragu za zakopanim blagom jer je mudrac kazao da mu se ukazao bivši kralj i otkrio mu lokaciju tajnog skladišta.


Shobhan Sarkar je sanjao da je 1.000 tona zlata zakopano u utvrdi kralja Raja Rao Ram Bux Singha koja se nalazi oko 500 kilometara jugoistočno od New Delhija. Naime, Sarkaru se navodno u snu javio sam Raja Rao Ram i kazao mu da se pobrine za zlato koje je zakopano u njegovoj tvrđavi, piše Gulfnews.

>>
Planina u Srbiji skriva 72 tone zlata!

Sarkar je obavijestio Vladu o svojem snu, a njegove pristalice tvrde da su u toj tvrđavi i ranije pronađene kovanice. Tim arheologa je poslan u selo Daundia Khera gdje su danas počeli s iskopavanjem. Navodno je i istraživanje podzemlja pokazalo da postoje teški metali na tom području za koje se sumnja da su zlato, srebro ili drago kamenje.

Sarkar je kazao kako bi volio da se za to blago, ukoliko se doista pronađe, pobrine Vlada te da ga iskoristi u svrhe oporavka od ekonomske krize.

Vezani članci Odron stijena u Indiji VIDEO Velika tragedija u Indiji: U odronu stijena poginulo devetero turista Posljedice monsunskih kiša u Indiji - 2 Zapad Indije potopile obilne kiše: Živote je izgubilo najmanje 125 osoba, za nestalima traga vojska i mornarica

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook