Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vozač u ministarstvu industrije, energetike i rudarstva RS, 34-godišnji Željko Marić, izboden je nožem u Banjoj Luci.


Marića je nedaleko od mosta u banjalučkom prigradskom naselju Karanovac, nožem izbo njegov 38-godišnji imenjak, isto tako Željko Marić, nanijevši mu ubodne rane u prsima i lijevoj ruci. 'Točne okolnosti ipak će biti poznate nakon detaljne istrage, ali ono što se zna jest to, da je Marić, koji inače radi kao vozač u Vladi RS, stao u Karanovcu kako bi povezao čovjeka, koji ga je kasnije izbo nožem', rekao je za Nezavisne Novine izvor blizak policiji.

Vezani članci Troje ubijenih u napadu u Wuerzbergu Krvavi napad u Njemačkoj: Napadač nožem ubio troje, a ozlijedio 15 ljudi Napad (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušao prijaviti zločin pa završio s razbijenim vjetrobranom u potjeri s kriminalcima

Stariji Marić, odnosno napadač, isto tako je zadobio ozljede, ali na glavi pa policija treba utvrditi kako je došlo do fizičkog obračuna među njima dvojicom. Obojica Marića nalaze se u bolnici, jedan u Klinici za torakalnu kirurgiju, a drugi na neurokirurgiji. Protiv njih je policija podnijela kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.