Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se povod

Autostoper izbo imenjaka vozača u Vladi RS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač u ministarstvu industrije, energetike i rudarstva RS, 34-godišnji Željko Marić, izboden je nožem u Banjoj Luci.

Marića je nedaleko od mosta u banjalučkom prigradskom naselju Karanovac, nožem izbo njegov 38-godišnji imenjak, isto tako Željko Marić, nanijevši mu ubodne rane u prsima i lijevoj ruci. 'Točne okolnosti ipak će biti poznate nakon detaljne istrage, ali ono što se zna jest to, da je Marić, koji inače radi kao vozač u Vladi RS, stao u Karanovcu kako bi povezao čovjeka, koji ga je kasnije izbo nožem', rekao je za Nezavisne Novine izvor blizak policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Stariji Marić, odnosno napadač, isto tako je zadobio ozljede, ali na glavi pa policija treba utvrditi kako je došlo do fizičkog obračuna među njima dvojicom. Obojica Marića nalaze se u bolnici, jedan u Klinici za torakalnu kirurgiju, a drugi na neurokirurgiji. Protiv njih je policija podnijela kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene