Muškarac u zatvoru, ilustracija
Muškarac u zatvoru, ilustracija Foto: Getty Images

Muškarac osuđen na kućni pritvor prijavio se u policijsku postaju i tražio da ga smjeste u zatvor jer mu je život u kućanstvu sa suprugom i njezinom obitelji nemoguć, objavili su talijanski karabinjeri u subotu.


Tridesetegodišnji Albanac nastanjen u mjestu Guidonia Montecelio blizu Rima "ne može više izdržati prisilni suživot sa svojom suprugom", objavili su karabinjeri iz susjednog grada Tivolija.

"U očaju odlučio je pobjeći, spontano se prijaviti karabinjerima te zatražiti da odsluži svoju kaznu iza rešetaka", dodaju.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu bi kaznu trebao služiti nekoliko godina, što mu se činilo bezizlaznim, rekao je kapetan Francesco Giacomo Ferrante iz Tivolija.

Ivan Gornik Liječnik s Rebra o makljaži u bolnici: "Ovo je bio kao organiziran napad, kao na utakmici. Trebat će nam blindirana vrata ako ćemo tako nastaviti"

Marihuana, ilustracija Policija uhitila 33-godišnjaka zbog 14 kilograma marihuane: Droga je nađena na imanju u Rakitovici

Rekao je da mu je "život postao pakao" i "da više ne može" pa "želi u zatvor", objasnio je kapetan. Kada se prijavio karabinjerima muškarac je uhićen zbog kršenja kućnog pritvora te su pravosudne vlasti naredile da ga se smjesti u zatvor.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju