Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ne mogu više''

Dobrovoljno se predao policiji i tražio da ga smjeste u zatvor: ''Život sa suprugom je pakao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac osuđen na kućni pritvor prijavio se u policijsku postaju i tražio da ga smjeste u zatvor jer mu je život u kućanstvu sa suprugom i njezinom obitelji nemoguć, objavili su talijanski karabinjeri u subotu.

Tridesetegodišnji Albanac nastanjen u mjestu Guidonia Montecelio blizu Rima "ne može više izdržati prisilni suživot sa svojom suprugom", objavili su karabinjeri iz susjednog grada Tivolija.

"U očaju odlučio je pobjeći, spontano se prijaviti karabinjerima te zatražiti da odsluži svoju kaznu iza rešetaka", dodaju.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu bi kaznu trebao služiti nekoliko godina, što mu se činilo bezizlaznim, rekao je kapetan Francesco Giacomo Ferrante iz Tivolija.

Pročitajte i ovo Ivan Gornik OSUDE NAPADA Liječnik s Rebra o makljaži u bolnici: "Ovo je bio kao organiziran napad, kao na utakmici. Trebat će nam blindirana vrata ako ćemo tako nastaviti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU Policija uhitila 33-godišnjaka zbog 14 kilograma marihuane: Droga je nađena na imanju u Rakitovici

Rekao je da mu je "život postao pakao" i "da više ne može" pa "želi u zatvor", objasnio je kapetan. Kada se prijavio karabinjerima muškarac je uhićen zbog kršenja kućnog pritvora te su pravosudne vlasti naredile da ga se smjesti u zatvor.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene