Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Beckham u akciji za spas otete djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Madeleine McCann, 4-godišnja djevojčica iz Britanije koja je 3. svibnja nestala iz hotelske sobe dok je s roditeljima provodila odmor u Portugalu, još nije pronađena. U kampanju koja bi trebala utjecati na otmičare da vrate Madeleine roditeljima, uključile su se mnogi poznati nogometaši.

Bivši kapetan reprezentacije Engleske David Beckham apelira na ljude da jave ako znaju bilo što o maloj Madeline koja bi danas slavila svoj 4. rođendan. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uputili otvoreno pismo premijeru Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage Slika nije dostupna Policija tvrdi da Maddie nije oteta već je umrla zbog zanemarivanja?!

Apelu su se priključili svi igrači Reala, Manchesterov Cristiano Ronaldo (koji je inače Portugalac), kapetan Chelsea John Terry, Evertonov Phil Neville, kapetan Celtica Neil Lennon, a Heartsovi Jose Goncalves i Bruno Aguiar, koji su obojica Portugalci, čak su objavili i zajedničku izjavu za javnost. 

"Ne možemo ni zamisliti što prolaze Madeleini roditelji i zato je vrlo važno da svi u Portugalu i u cijeloj Europi učine sve kako bi je vratili kući", stoji u izjavi Goncalvesa i Aguiara. 

"Moramo učiniti sve kako bi pomogli. Ako ste vidjeli ovu djevojčicu, molim vas da se javite policiji", rekao je David Beckham držeći sliku male Madeleine. 

Na današnjoj utakmici Celtica i Aberdeena nogometaši će oko ruke nositi žute trake kako bi nestalu djevojčicu 'zadržali' u mislima svih prisutnih i obilježili njezin 4. rođendan. 

Biznismen Stephen Winyard, vlasnik wellness centara,  ponudio je nagradu od milijun funti za informaciju koja bi odvela do Madeleine, a mnoge druge poznate osobe skupile su još 1,5 milijuna funti kako bi povećali nagradu na 2,5 milijuna. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene