Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelovalo je 500 natjecatelja

Najbolja pizza na svijetu dolazi iz Hrvatske: Trojac pizza majstora odnio je pobjedu na svjetskom prvenstvu

Iako kažu da su Talijani najbolji pizza majstori, baš u talijanskom Napulju na Svjetskom prvenstvu pobijedio je hrvatski trojac.

Najbolja pizza na svijetu moći će se probati u Zagrebu i Osijeku, a kušala ju je i ekipa Dnevnika Nove TV Matea DrmićDavorin Tram, kažu da je odlična. Put do trona bio je pravi izazov.

"Ponijeli smo svoje tijesto iz Osijeka, ali pošto ni sami ne znamo točno vrijeme kad ćemo nastupit tijesto nije izdržalo", rekao je Tomislav Perić, osječki pizza majstor.

Pročitajte i ovo Uhićeni Britanac - 3 Vraćao se s festivala Radio nered pa završio iza rešetaka: Britancu koji je pokušao otvoriti vrata na letu iz Zadra određen istražni zatvor

Sudjelovalo je 500 natjecatelja iz 15 zemalja. Alen, Tomislav i Boris na red da pokažu vrhunsku kvalitetu i znanje čekali su tri dana.

Pročitajte i ovo Nestali pas U Splitu Sretan kraj velike potrage! Pronađen psić koji je nestao nakon prometne nesreće na autocesti

"Imali smo samo sedam minuta za izradu pizze. To se vrijeme malo skratilo zbog gužve, ocjenjivala se temperatura tijesta, koliko je dugo i kako tijesto fermentiralo, brzina izrade i sposobnost izrade i što je Boris Lukšić iz Zagreba savršeno ispekao pizzu", objasnio je Alen Radanović, osječki pizza majstor.

Više o tome kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu! 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene