U Velikoj Britaniji nastao je kaos zbog pojave novog soja virusa. Hrvatska svoju odluku o obustavi zračnog prometa prema toj zemlji produžava. Na snazi će biti najmanje do kraja godine.

Galerija


Mnogim Hrvatima propali su planovi za predstojeće blagdane. U posljednjih mjesec dana Dijani Zadravec tri puta je otkazan let za Hrvatsku. A posljednji put jučer.

Vezani članci Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Ide im: Više od 30 milijuna Britanaca primilo prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Među prvima su počeli s cijepljenjem protiv koronavirusa, ali sada su i oni objavili loše vijesti: "Doći će do znatnog smanjenja"

''Da, moji su se planovi sad drastično promijenili. Evo, ja sam sad već trebala biti na godišnjem odmoru, a još uvijek radim. Ovo će biti drukčiji Božić od onog koji sam zamišljala. Jučer je stvarno počelo ono panično kupovanje. Ljudi su poprilično prestravljeni'', rekla je Dijana Zadravec.

Znanstvenici užurbano istražuju mutirani virus. Provjerava se jesu li postojeća cjepiva učinkovita protiv novog soja. Iako službene potvrde još nema, vjeruje se da jesu.

Hrvatska će tako produžiti obustavu zračnog prometa s Velikom Britanijom do kraja godine, a do daljnjega pošiljke iz Velike Britanije neće primati niti na otok slati ni Hrvatska pošta.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr