Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno šest osoba

Detalji horora u Parizu: Beskućnik pronašao kovčeg s tijelom djevojčice (12), u podrum ju namamila žena

Tijelo 12-godišnje Lole pronađeno je u koferu, nedaleko od zgrade u kojoj je živjela s roditeljima. Pronašao ju je beskućnik. Privedeno je šest osoba.

U koferu je pronađeno tijelo 12-godišnje djevojčice. Tijelo u koferu je bilo na ulici, nedaleko od zgrade u kojoj je živjela s roditeljima u Parizu. Pronašao ga je beskućnik u noći s petka na subotu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

Njezino je lice bilo oblijepljeno selotejpom, a navodno joj je i prerezan vrat. Obdukcija je utvrdila kako je uzrok smrti - gušenje.

Nakon što se djevojčica Lolca nije u petak vratila iz škole, njezini roditelji alarmirali su policiju i krenuli u potragu. Njezina je majka na Facebooku ranije objavila sliku svoje kćeri i žene za koju se vjeruje da ju je namamila te otela.

"Uzbuna! Oteta je naša kći Lola. Posljednji je put viđena u društvu djevojke koju ne poznajemo na ulazu u našu zgradu. Molim vas, pomozite nam!", napisala je majka te je objavila i screenshot s nadzorne kamere.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mučni detalji sa suđenja Medicinska sestra ubila sedam beba: "Ubrizgivala im je inzulin, zrak, mlijeko..."

Selotejp i skalpel

Na snimci se vidi kako je curica ušla u zgradu u društvu roditeljima nepoznate žene, iako nikada nije stigla do svog stana. Policija je u podrumu našla tragove borbe, selotejp i skalpel.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napadač uhićen Pet osoba ubijeno u masovnoj pucnjavi u SAD-u: "Imao je lovačku pušku i nosio je maskirnu odjeću"

Ranije je bilo objavljeno da je nepoznata žena od curice zatražila pomoć oko kofera, ali je poslije objavljeno kako su svjedoci rekli da je njih žena sa snimke zamolila za pomoć s teškim koferom te da su joj pomogli da ga prenese do auta. Tvrde i da su je vidjeli kako kupuje kroasan.

BFMTV prenosi kako su uz tijelo djevojčice nađena dva broja - 1 i 0, ali da zasad nitko ne zna što to znači. Šest osoba je uhićeno u vezi s ovim slučajem, a BFMTV piše da je među njima i žena koja je tražila pomoć oko kofera, kao i beskućnik koji je obavijestio policiju iako se vjeruje se kako beskućnik nema veze s brutalnim ubojstvom.

Cvijeće za Lolu Cvijeće za Lolu (Foto: Afp)

Dvoje od tih šestero pušteno je kasnije na slobodu. Nakon što je objavljeno da je ubijena Lola, ispred njezine zgrade ljudi ostavljaju cvijeće i poruke.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene