Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hong Kong: Policija lovi trovača pasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Hong Kongu traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom 19 godina otrovao više od 100 kućnih ljubimaca, uglavnom pasa.

Meso otrovano insekticidom pronađeno je na području gdje bogatiji vlasnici šeću svoje četvoronožne ljubimce. Policija je nedavno pronašla postavljene otrovane mamce ali počinitelja nije uspjela uhvatiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Nezbrinuti psi u međimurskim romskim naseljima veliki problem: Svaki put nađemo novih tridesetak pasa Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama

Društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama već godinama nudi nagradu od 20.000 američkih dolara za informacije koje bi dovele do uhićenja trovača.

Više od 100 pasa je uginulo, a desetak je jedva preživjelo nakon što su pojeli otrovano meso koje vrlo vjerojatno postavlja stariji Kinez, kojeg su jednom vidjeli kako na ulici postavlja meso.

Najpoznatija žrtva trovača je Whisky, terijer posljednjeg kolonijalnog guvernera Hong Konga Chrisa Pattena, koji se uspio oporaviti nakon što je pojeo otrovane komade piletine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene