Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javio se rođak

Hitlerova supruga opet u centru pažnje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daleki rođak Eve Braun zatražio je da vodeći munchenski muzej vrati predmete koji su nekoć pripadali supruzi Adolfa Hitlera.

Tri muzeja Pinakothek potvrdila su u utorak navečer da im se obratio rođak Eve Braun i rekao da je u njihovu posjedu dijamantni sat koji je Hitler poklonio Braun te slika, predmeti koji su predani vlastima nakon Drugog svjetskog rata.

Pročitajte i ovo Aktivisti Palestinske akcije uništili su portret Lorda Balfoura, političara kojeg se povezuje s nastankom Izraela rasjekli i uništili VIDEO Palestinski aktivisti izveli akciju na poznatom europskom sveučilištu: Pogledajte snimku Zahrđali projektil pronađen u garaži u SAD-u - 1 Čišćenje garaže FOTO Htio je muzeju donirati nuklearni projektil, na vrata mu je ubrzo pokucala policija

Za tu sliku, "Planinski pejzaž na španjolskoj obali", još nije utvrđeno je li oduzeta pravim vlasnicima tijekom nacističkog progona židova.

Zapanjujuće otkriće: Hitler ovo nije znao!

Braun je počinila samoubojstvo zajedno s Hitlerom u Berlinu dok su ruske snage napredovale prema gradu posljednjih dana rata. Godine 1949. postumno je potvrđena njezina inkriminiranost zbog povezanosti s režimom. Njezina imovina je zaplijenjena jer se utvrdilo da sve posjeduje zahvaljujući svom odnosu s Hitlerom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene