Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEJASNE OKOLNOSTI

Drama u New Yorku: Helikopter se prilikom slijetanja srušio na neboder na Manhattanu, poginula najmanje jedna osoba

Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP)
Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Foto: Afp Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Foto: Afp Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Foto: Afp Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Helikopterska nesreća na Manhattanu (Foto: AFP) Galerija 1/5 >>
Helikopter se prilikom slijetanja srušio na neboder na Manhattanu, što je izazvalo požar. Smrtno je stradala najmanje jedna osoba.

Dužnosnici njujorških vatrogasaca objavili su da je helikopter udario u neboder na Manhattanu, što je izazvalo požar, javlja ABC News

Po dosad poznatim podacima, do nesreće je došlo prilikom pokušaja slijetanja na krov.

Zgrada se nalazi na 7. aveniji, između 51. i 52. ulice. Njujorška policija objavila je kako je požar vrlo brzo stavljen pod kontrolu.

Na mjesto događaja odmah su krenule brojne interventne ekipe. CNN prenosi izjavu guvernera Andrewa Cuoma da je po preliminarnoj istrazi do nesreće došlo prilikom pokušaja slijetanja.

"Nema naznaka da bi ova nesreća bila povezana s terorizmom. Sve što znamo upućuje na to da je helikopter imao poteškoća sa slijetanjem te se srušio na krov", rekao je Cuomo. Gradonačelnik Bill de Blasio također se uputio prema mjestu događaja.

Ljudi u zgradi kazali su kako se cijela struktura objekta zatresla. Vatrogasci su evakuirali zgradu i probijaju se do vrha. Smrtno je stradala najmanje jedna osoba, javljaju tamošnji mediji. Po svemu sudeći, radi se o pilotu.

.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene