Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati haker s Kosova, a koji živi u Maleziji, "pročešljao je podatke više od 100 tisuća Amerikanaca, podatke od oko tisuću američkih saveznih zaposlenika i osoba zaposlenih u američkoj vojsci, navodno je proslijedio ISIS-u.


Malezijske vlasti uhitile su ga temeljem potjernice koje su raspisale Sjedinjene Države u kojoj stoji da je haker Ardit Ferizi provalio u sustav jedne američke kompanije i ukrao povjerljive podatke o preko tisuću članova vojske i federalnih zaposlenika SAD-a. Ti podaci sadržavaju lozinke, e- mail i druge podatke povjerljive prirode, piše Business Insider.

Rusi u Siriji upotrijebili novo oružje, strahuje se od brojnih civilnih žrtava

Vezani članci Tonći Prodan; Borci u Siriji (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr/AFP) Stručnjak za terorizam otkrio zašto se džihadisti neće rado vraćati u matične zemlje: "Tamo ih čeka kanalizacija, zatvor i progon" Slika nije dostupna Objavljeno koje su trenutno tri najveće prijetnje svijetu

"Ovo uhićenje demonstrira našu odlučnost da se suočimo i poremetimo planove ISIS-a kojima oni ugrožavaju Amerikance, u kojoj god formi se oni pojavili", rekao je John Carlin, pomoćnik državnog odvjetnika. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook