Obavijesti Video Pretražite Navigacija
optužena 15-godišnjakinja

Šokantna istraga: Djevojčica zapalila dom u kojem je poginulo 19-ero djece, a razlog je bizaran

Požar u učeničkom domu
Požar u učeničkom domu Foto: Afp
Djevojčica od 15 godina optužena je da je zapalila učenički dom u kojem je poginulo 18 učenika i petogodišnji dječak. Razlog - uzeli su joj mobitel.

Petnaestogodišnja djevojčica optužena je za namjerno izazivanje požara koji je ubio 18 njezinih kolega učenika i petogodišnjeg dječaka u učeničkom domu u Gvajani.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Istražitelji su naveli da je tinejdžerica zapalila zgradu spavaonice za djevojke kasno navečer 21. svibnja u napadu bijesa nakon što joj je oduzet mobilni telefon.

Optužena je kao odrasla osoba za 19 ubojstava i nalazi se u pritvoru, naveli su tužitelji. Ako bude proglašena krivom, mogla bi biti osuđena na doživotni zatvor, piše Metro

Vatrogasci koji su stigli na mjesto požara napravili su rupe u zidu doma i tako uspjeli spasiti 20-ak učenika. Za 14 djece stigli su prekasno, dok ih je petero preminulo u bolnici od posljedica. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene