Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bojala se operacije

GROZOTA: Nosila mrtvu bebu u sebi 36 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u Indiji uspješno su odstranili skeletalne ostatke bebe koja je ostavljena u utrobi majke punih 36 godina!

Tim liječnika s Instituta za medicinske znanosti Salve u Nagpuru operirao je 60-godišnju ženu koja se žalila na bolove u trbuhu. Posljednjih nekoliko mjeseci imala je konstantne bolove u predjelu trbuha, a kad su liječnici napipali kvrgu, pobojali su se da je možda riječ o karcinomu.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet"

Tek je magnetna rezonanca otkrila bizarnu istinu, odnosno da joj se u trbušnoj šupljini nalazi kalcificirani skeleton bebe. Ta je Indijka ostala u drugom stanju još 1978. godine u dobi od 24 godine, ali je trudnoća bila izvanmaterična i beba je umrla.

Jedan od liječnika je za Daily Mail rekao da je ona bila svjesna tada da je beba umrla u njezinoj utrobi, ali da se bojala operacije te da se vratila kući iz bolnice bez da je na njoj napravljen zahvat kojim bi se bebino tijelo izvadilo iz njezine utrobe tada.

Najduži sličan slučaj ovome zabilježen prije slučaja ove neimenovane Indijke, bio je da je žena bebine ostatke u sebi nosila 18 godina. Ovaj neslavan rekord Indijka je dvostruko potukla.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene