Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Liječnici u Indiji uspješno su odstranili skeletalne ostatke bebe koja je ostavljena u utrobi majke punih 36 godina!


Tim liječnika s Instituta za medicinske znanosti Salve u Nagpuru operirao je 60-godišnju ženu koja se žalila na bolove u trbuhu. Posljednjih nekoliko mjeseci imala je konstantne bolove u predjelu trbuha, a kad su liječnici napipali kvrgu, pobojali su se da je možda riječ o karcinomu.

Vezani članci Koronavirus u Indiji WHO se oglasio o soju korone koji izaziva zabrinutost u cijelom svijetu: "Postoje informacije koje upućuju na povećanu prenosivost" Spaljivanje preminulih COVID pacijenata u Indiji Stravični prizori u svjetskom žarištu korone, "sveta rijeka" naplavila desetke trupala: "Ovo nas je doista zgrozilo"

Tek je magnetna rezonanca otkrila bizarnu istinu, odnosno da joj se u trbušnoj šupljini nalazi kalcificirani skeleton bebe. Ta je Indijka ostala u drugom stanju još 1978. godine u dobi od 24 godine, ali je trudnoća bila izvanmaterična i beba je umrla.

Jedan od liječnika je za Daily Mail rekao da je ona bila svjesna tada da je beba umrla u njezinoj utrobi, ali da se bojala operacije te da se vratila kući iz bolnice bez da je na njoj napravljen zahvat kojim bi se bebino tijelo izvadilo iz njezine utrobe tada.

Najduži sličan slučaj ovome zabilježen prije slučaja ove neimenovane Indijke, bio je da je žena bebine ostatke u sebi nosila 18 godina. Ovaj neslavan rekord Indijka je dvostruko potukla.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook