Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema predaje!

VIDEO Kličko: "Ruske snage se približavaju. Borit ćemo se, nećemo prepustiti Kijev neprijatelju!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je rusko ministarstvo obrane upozorilo stanovnike Kijeva da planira napad na mete u glavnom gradu Ukrajine, građanima se videoporukom obratio i gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko. On upozorava da su se ruske snage približile Kijevu, ali poručuje kako neće prepustiti grad neprijatelju.

"Naše oružane snage i Teritorijalna obrana se herojski bore za našu zemlju", rekao je Kličko u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Estonski ministar vanjskih poslova "Uskoro ćemo vidjeti punu mobilizaciju u Rusiji! Putin će dići 400.000 ljudi i neće sve poslati samo u Ukrajinu" Ilustracija Nova generacija oružanih sustava Rusija upotrijebila novo moćno oružje: Putuje devet puta brže od zvuka, a domet joj je 1000 kilometara

"Na ulazima u grad se grade utvrde. Poručujem svima da ostanu mirni. Ne izlazite van bez potrebe i ostanite u skloništima u slučaju uzbune", dodao je.

Kako pokazuju satelitske snimke, prema Kijevu napreduje vojni konvoj s tenkovima, drugim oklopnim i teretnim vozilima, a prema američkim izvorima, dug je više od 60 kilometara. Istovremeno, Kijevom odjekuju eksplozije i sirene koje upućuju građane da se upute u skloništa.

"Borit ćemo se, nećemo prepustiti Kijev neprijatelju", poručio je Kličko.

Više o ratu u Ukrajini pročitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene