Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borbe ovakve vrste zabranjene su u SAD-u

Poginuo tijekom borbe pijetlova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jose Luis Ochoa umro je u bolnici nakon što je tijekom borbe pijetlova porezan nožem koji je bio zataknut za nogu životinje.

Tragičan slučaj dogodio se prošlog tjedna tijekom borbe pijetlova,  piše Bakersfield.com. 35-godišnji Jose Luis zadobio je duboku posjekotinu na nozi od noža koji je bio privezan za pijetlovu nogu. Iskrvario je i preminuo u bolnici dva sata nakon što je ozlijeđen. Glasnogovornik policije Ray Pruitt je izjavio kako još uvijek nije jasno je li za smrt krivo prekasno traženje liječničke pomoći.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Naime, kada je policija došlo do mjesta na kojem se održavala borba pijetlova, gledatelji su se razbježali. Policiju je dočekalo pet mrtvih životinja i još nekoliko dokaza koji su svjedočili da su se održavale zabranjene aktivnosti.

Platio 370 dolara kazne

Istražitelji tvrde da je Ochoa tijekom 2010. godine platio 370 dolara kazne zbog posjedovanja i dresiranja pijetlova za borbu. Dodaju kako je to prava sitnica kada se usporede rezultati mečeva gdje se nagrade kreću oko 10 tisuća dolara.

Borbe pijetlova zabranjene su u SAD-u. Borba počinje kada se dva agresivna pijetla stave u ring, a njihovi vlasnici dodatno ih potiču na sukob. Igra završava smrću jednog od sudionika, ili potpunom malaksalošću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene