Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u zračnoj luci

Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

Ryanaira zrakoplov
Ryanaira zrakoplov Foto: Getty Images
Nesretan smrtni slučaj dogodi se na letu Ryanaira iz Torina za Lamezia Terme. Život je na nebu iznad Italije izgubio 33-godišnji Giuseppe Stilo.

 Tragični događaj odvijao se na letu Ryanaira iznad Italije, kada je 33-godišnji Giuseppe Stilo doživio srčani udar. Njegova supruga Federica Marella, koja je u petom mjesecu trudnoće, bila je na letu, ali sjedila je odvojeno od njega te je za muževu tragičnu smrt saznala nakon što su se putnici uskomešali kako bi pomogli Stilu.

Oni su se odmah mobilizirali kako bi mu pružili pomoć, a osoblje je koristilo defibrilator pokušavajući spasiti mu život. Nažalost, Stilo je preminuo prije nego što je zrakoplov uspio sletjeti u Torino, prenosi talijanski Open.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

"Posada leta i jedan putnik, koji je liječnik, dali su sve od sebe. Koristili su defibrilator, pokušavali s reanimacijom, ali uzalud", rekao je jedan o putnika na kobnom avionu.

Nakon tragične vijesti Marella je odvedena u bolnicu u stanju šoka. Stilo i njegova supruga planirali su posjetiti obitelj u Kalabriji. Nažalost, tragedija ih je zadesila već na početku putovanja iz Torina.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor, ilustracija Parlamentarni izbori Broje se zadnji glasovi: Pogledajte kako će izgledati novi saziv Sabora

Stilo je nedavno počeo raditi u tvornici Ferrero u Albi, a bio je strastveni putnik koji je uživao u avanturama sa svojom suprugom. Nakon što se dogodila tragedija, pojavile su se tvrdnje o kašnjenju spasilačkih timova u zračnoj luci. Međutim, te tvrdnje su demantirane, a lokalna zdravstvena uprava tvrdi da su bili spremni pružiti pomoć odmah nakon slijetanja zrakoplova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene