Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je vozila

Ginekolog kažnjen jer je poznanicu uštipnuo za vaginu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 61-godišnji ginekolog iz Srbije nepravomoćno je osuđen na kaznu od 50.000 dinara jer je poznanicu uštipnuo za vaginu.

Oštećena žena tvrdi da joj je 61-godišnji muškarac u travnju prošle godine nanio lakše tjelesne ozljede zbog čega ga je i tužila. Navela je da ju je muškarac uhvatio desnom rukom za vaginu i snažno je uštipnuo, a sve se odvijalo u automobilu kojim je ona upravljala, piše Mondo.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo"

U presudi se navodi da je oštećena osjetila veliku bol zbog koje je zamalo izgubila kontrolu nad vozilom. Okrivljeni ginekolog branio se da je cijela priča izmišljena te da tada uopće niej bio s njom u automobilu.

Muškarac i žena znaju se još od srednje škole, a on je rekao kako se nikada nisu družili već su imali jedan susret u njezinoj kući kada su razgovarali samo o teškoj materijalnoj situaciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene