Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Široka 12 i duboka 9 metara

Gigantska rupa na autocesti 'progutala' SUV, poginula 15-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15-godišnja djevojka smrtno je stradala nakon što je rupa na autocesti, koja se otvorila zbog obilnih kiša, doslovce 'progutala' SUV njezina oca.

U nesreći koja se u srijedu navečer dogodila u Utahu poginula je 15-godišnja Justine Barneck i teško je ozlijeđen njezin otac Michael Barneck.

Pročitajte i ovo Radovi na tunelu kroz Kozjak - 4 Tunel kroz Kozjak Gradi se novi ulaz u Split, ići će preko Kaštela, a građani upozoravaju: "Toliko će ljudi ginuti" Slika nije dostupna Oprečne informacije VIDEO Šok u Osijeku: Autobus s putnicima propao u rupu nasred ceste, doznali smo što se zaista dogodilo

Cesta se urušila točno ispred njih i dio asfalta povukao je SUV u kojem su se vozili u rupu. Gotovo istodobno, naišao je i drugi automobil i upao u 12 metara široku i 9 metara duboku rupu, kazao je načelnik Todd Johnson. U njemu je bila 37-godišnja Helen Paulson, koja je također ozlijeđena.

Nesreća se dogodila oko 23:30 sati u blizini grada Tabiona, oko 140 kilometara istočno od Salt Lake Cityja, samo 15-ak minuta nakon što je počelo olujno nevrijeme koje je i uzrokovalo oštećenje na cesti, kazao je Johnson.

Otac poginule djevojke prevezen je u bolnicu s ozljedama glave.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene