Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesec dana od pronalaska tijela

Okončana obdukcija: Otkriveno kako je ubijena 22-godišnja influencerica Gabby Petito

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Amerikanka Gabby Petito, čiji je nestanak u Sjedinjenim Američkim Državama izazvao veliku pozornost, umrla je davljenjem i njezina smrt je ubojstvo, objavio je u utorak liječnik sudske medicine koji je vodio obdukciju.

Doktor Brent Blue iz okruga Teton u državi Wyoming, gdje je tijelo 22-godišnjakinje Gabby Petito pronađeno 19. rujna, potvrdio je da je "uzrok smrti davljenje i to je ubojstvo".

Ubijena je tri do četiri tjedna prije nego što je tijelo pronađeno u nacionalnom parku Grand Teton, dodao je Blue. Vlasti traže njezina bivšeg dečka Briana Laundrieja, koji je optužen za nepropisno korištenje njezine bankovne kartice, ali dosad bezuspješno.

Par je otišao iz New Yorka u srpnju na put kombijem koji je trebao trajati četiri mjeseca. Faze puta kroz nacionalne parkove američkog Zapada dijelili su na Instagramu i YouTubeu. Međutim, 1. rujna se Brian Laundrie sam kombijem vratio u Floridu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku VIDEO Teška nesreća u Splitu: Automobil sletio s ceste i prevrnuo se na krov, vozač preminuo u bolnici

Pročitajte i ovo Saša Medaković, član Uprave Nuklearne elektrane Krško Medaković o proizvodnji struje Svaka peta žarulja u Hrvatskoj napaja se iz Krškog: Doznajte koliko Hrvatska godišnje električne energije dobiva iz ove nuklearke

Obitelj Gabrielle Petito je 11. rujna prijavila njezin nestanak i navela da se nisu čuli s njom od kraja kolovoza.

Nakon što su tjednima na društvenim mrežama pratili putovanje mladog para, korisnici interneta pokrenuli su potragu za njom.

Potraga za Laundrijem koju je pokrenula policija odvija se u močvarnom rezervatu Floride, a sudjelovanje jednog lovca na sudionike reality showa izazvalo je dodatnu pozornost američkih i stranih korisnika interneta koji prate i komentiraju svaku etapu istrage.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene