Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fritzl godinama držao i svoju majku zatočenu na tavanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josef Fritzl priznao je psihologu dr. Adelheidu Kastneru kako je godinama, poput Elisabeth, držao zatočenu i svoju majku. Učinio je to kako bi joj se osvetio za ružno djetinjstvo.

Službeni podaci pokazuju kako je Fritzl obiteljsku kuću nasljedio 1959. godine nakon što mu je umrla majka. Ipak Fritzl je priznao kako ju je zatvorio na tavan i ondje držao do njezine smrti 1980. godine, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje ih maltertira Fritzl obasuo obitelj telefonskim pozivima, oni mu spuštaju slušalicu Slika nije dostupna Fritzl dao intervju, supruga prijavljena Rosemarie Fritzl prijavljena zbog sumnje da je sve znala

Kaže kako ga majka nikad nije voljela i kako ga je zlostavljala dok je bio dijete. Iz osvete joj je čak zazidao prozore na tavanu kako nikad ne bi vidjela svjetlo dana.

'Nikad me nije voljela. Tukla me je, sve dok ne bih ležao u lokvi krvi na podu. Nikad me nije poljubila, nikad nije zagrlila', kaže Fritzl.

Pretpostavlja se da je njegova majka preminula 1980. godine, a njihovi susjedi u Amstettenu kažu kako je nisu vidjeli čak 21 godinu. 

>> Josef Fritzl: Rođen sam da budem silovatelj

>> Monstrum Fritzl proglašen zdravim

>> Ispovijest Elisabeth Fritzl : 'Moj život seksualne robinje'

>> Josef Fritzl silovao je i sestru svoje supruge?

Suđenje za Fritzlov stravičan zločin trebalo bi započeti u veljači, a psiholog dr. Kestner proglasio ga je zdravim te dodao kako smatra da bi Fritzl u zatvoru trebao ostati do kraja svog života.

Podsjetimo, Fritzlu prijete optužbe za zlostavljanje i utamničenje kćeri Elisabeth koju je 24 godine držao zarobljenu u podrumu obiteljske kuće. Danas 42-godišnja Elisabeth iz tog je incestuoznog odnosa rodila sedmero djece, od kojih je jedno umrlo ubrzo nakon poroda.

'Nikada ju nisam doživljavao kao svoju kćer. Onaj je bila moja supruga i moja partnerica', rekao je Fritzl o svom odnosu s kćeri Elisabeth.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene