Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Josef Fritzl silovao je i sestru svoje supruge?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski izvori kažu da je u Fritzlovoj kući u Amstettenu pronađen dnevnik u kojem piše kako je Josef seksualno napao sestru svoje supruge.

73-godišnji Fritzl je u zatvoru i prijete mu optužbe za silovanje, utamničenje, i incest zbog više od dva desetljeća zlostavljanja kćeri Elisabeth i njihove djece.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Josef Fritzl vratio se u 'kuću strave' Slika nije dostupna Rosemarie Fritzl: 'Živim poput životinje'

Njegova 69-godišnja supruga, Rosemarie, s kojom je bio u braku 52 godine, sada, tri mjeseca nakon što su u javnost izašle dugo skrivane pojedinosti stravičnog zločina, planira razvod. 

Navodno će razvod biti pokrenut nakon što slučaj njezinog supruga dođe na sud. 

Fritzl je priznao da je držao zatočenu 42-godišnju kćer Elisabeth u za tu namjenu posebno izrađenom podrumu čak 24 godine, prisiljavajući na spolne odnose iz kojih je rodila sedmero njegove djece. Odabrao je troje djece koja su živjela na gornjem katu kuće s njim i njegovom suprugom, dok je ostalo troje živjelo s Elisabeth u vlažnom podrumu bez prozora.

Jedno je dijete ubrzo nakon porođaja preminulo, a Fritzl je njegovo tijelo spalio u peći. Kako tvrde izvori iz tužiteljstva, zbog toga bi mogao biti optužen i za ubojstvo.

Podsjećamo, Elisabeth je oslobođena sredinom travnja, kada je njezina 19-godišnja kći Kerstin završila u bolnici, teško bolesna.

Nakon što je slučaj izašao u javnost, Rosemarie je zamoljena da napusti kuću u kojoj se i dogodilo ovo stravično djelo. Ona je tada uzela nekoliko komade namještaja iz kuće, a od tada živi na različitim lokacijama kod obitelji i prijatelja.

Pretpostavlja se kako više nitko od članova te obitelji neće živjeti u toj kući.

Kako nije radila od svoje najranije mladosti, Rosemarie Fritzl pripada samo malih 200 funti mjesečno.

Elisabeth, koja tvrdi da ju je otac silovao kada joj je bilo samo 11 godina, razljutila je činjenica što je njezino troje djece Rosemarie nazivalo majkom, a ne može prihvatiti ni činjenicu da njezina majka nije nikad ništa učinila da joj pomogne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene