Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak sage

Novi detalji afere: Hollande i glumica u tajnoj vezi već dvije godine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku priče o aferi predsjednika i glumice magazin Closer navodi kako je par povremeno provodio vikende na jugu Francuske, a Hollande je jednom priliko izmislio opravdanje da ne ide na godišnji s partnericom kako bi mogao biti s glumicom.

Francuski tabloid Closer objavio je nastavak priče o odnosu francuskog predsjednika Francoisa Hollandea i glumice Julie Gayet i tvrdi da su njih dvoje u tajnoj vezi dvije godine.

Pročitajte i ovo Silvina Luna nije joj bilo spasa Glumica umrla zbog komplikacija nakon povećanja stražnjice: Kirurg joj je ubrizgao zabranjenu tekućinu Slika nije dostupna prozvan i hrvatski redatelj Pogledajte snažnu poruku srpske voditeljice o kojoj bruji cijela regija: ''Mi šutimo kada ne bismo smjeli''

Closer piše da je francuski predsjednik koristio još jedan stan, na zapadu Pariza, kako bi se viđao s ljubavnicom i da je njihova afera počela prije nego što je Hollande pobijedio na izborima.

Tabloid dodaje da je par povremeno provodio vikende zajedno na jugu Francuske i da je Hollande izmislio opravdanje da ne ide na godišnji odmor sa svojom nevjenčanom suprugom Valerie Trierweiler prošle godine u Grčku kako bi mogao biti s Gayet.

Hollande ju nije posjetio: Prva dama pretjerala s tabletama?

Glumica je u međuvremenu tužila Closer zbog kršenja privatnosti i traži 50 tisuća eura odštete. Hollande je rekao da neće tužiti tabloid jer kao šef države ima imunitet kad netko tuži njega pa ne želi stvarati dvostruke standarde. Aferu, međutim, nisu zanijekali.

Francuski predsjednik Francois Hollande u utorak je na tradicionalnoj novogodišnjoj tiskovnoj konferenciji odbio novinarima govoriti o svojem privatnom životu.

'Ovo nije ni mjesto ni vrijeme za razgovor o tome', rekao je Hollande na pitanje o tome je li Gayet sada prva dama Francuske. 'Svatko u privatnome životu ima problema. Ovo su bolni trenuci, ali moje je načelo da privatni život ostane privatan i da se poštuje intima svake osobe.

Obećao je, međutim, da će to pitanje prve dame razriješiti prije odlaska u službeni posjet Washingtonu 11. veljače. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene