Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Depresivna zbog svađe

Hollande ju nije posjetio: Prva dama pretjerala s tabletama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je ne posjećuje, Hollande provrijeđenoj prvoj dami šalje cvijeće i čokolade. Njezini prijatelji poriču da se htjela ubiti zbog navodne nevjere, zbog koje je u Elizejskoj palači izbila žestoka svađa.

Francuski predsjednik Francois Hollande još nije posjetio svoju partnericu Valérie Trierweiler koja je završila u bolnici prije šest dana, kada je u javnost procurila njegova navodna afera s glumicom Julie Gayet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

Trierweiler je navodno rekla prijateljima kako ju je predsjednik svojim nedolaskom 'duboko povrijedio', a bijesna je zbog njegovog odgovora 'odmara se' na novinarsko pitanje o njezinom zdravlju na konferenciji u utorak.

Evo što se dogodi kada mediji naljute navodnu ljubavnicu predsjednika!

Jedna radijska stanica izvijestila je kako su liječnici bili ti koji su Hollandeu preporučili da se drži što dalje od bolnice, a riječ je o standardnoj proceduri u slučajevima depresije koju uzrokuju ljubavne svađe. Zato je predsjednik svojoj partnerici poslao cvijeće i čokolade.

Francuski magazini prenijeli su informaciju o žestokoj svađi u Elizejskoj palači koja je izbila prošli četvrtak kada je predsjednik Valerie obznanio da će magazin Closer objaviti priču o njegovoj aferi s glumicom.

Nakon toga francuska prva dama uzela je  tablete za spavanje ili neki drugi lijek na koji je loše reagirala, piše Independent. Njezini prijatelji poriču tvrdnje da je uzela preveliku količini tableta ili da se pokušala ubiti.

Ljubavnica francuskog predsjednika trudna 4 mjeseca?

Prema jednoj verziji sam predsjednik savjetovao joj je odlazak u bolnicu u kojoj je nakon prometne nesreće 1997. godine preminula princeza Diana. Prva dama navodno se osjećala usamljeno i na rubu ponora. Prijatelji koji je obilaze u bolnici kažu da i dalje pati od 'iznimne živčane iscrpljenosti', ima nizak krvni tlak i teško stoji.

Na konferenciji u utorak Hollande je rekao da će izjavu o vezi s Trierweiler i o tome hoće li ona ostati prva dama dati do početka veljače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene