Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradsko vijeće osiguralo mu čišćenje

FOTO: Umirovljenik u kući sakupio 100 tona smeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlo je dosta vremena od kada je umirovljenik Merv Jones pospremao i usisavao.

U stvari, prošlo je toliko dugo da u toj gomili smeća vjerojatno nije mogao ni naći usisavač, pa je odustao od generalnog čišćenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koji su uvjeti? Jedna europska država odlučila je umirovljenicima subvencionirati putovanja: Organizirali i dvije vrste paketa Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama"

Nakon godina pritužbi od strane susjeda zbog smrada i nereda, gradski vijećnici odlučili su napokon nešto poduzeti. No kada su radnici došli na poprište ostali su zapanjeni.

Svaka soba u njegovoj kući, od poda do stropa, bila je prepuna smeća. Čak su i prednji i stražnji vrt bili uneređeni. Prozori na kući bili su slomljeni, a golubovi i štakori našli su si novi dom.

'Želio sam to sam riješiti. Zaista sam imao namjeru', objašnjava Jones koji je smješten u hotel na tri tjedna dok mu se kuća ne sanira.

Susjedi njegovu kuću smatraju sramotom cijele četvrti.

'Teško je uopće i zamisliti kako je uspio kuću dovesti u takvo stanje. Živjeti pored njega pravi je pakao', rekla je susjeda Alyson te dodala kako je među smećem pronađeno i šest psećih kostura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene