Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostale na USB-u u školi

FOTO: Učiteljica snimila seksi fotke u školi, učenici ih pronašli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenike privatne britanske škole Harrow obradovao je slučajni pronalazak vrućih fotografija nastavnice umjetnosti.

32-godišnja učiteljica Joanne Salley, bivša manekenka i TV prezenterica, pozirala je svojoj kolegici Fioni Corthine, profesorici iz škole, inače profesionalnoj fotografkinji. Provokativne fotografije Joanne je snimila obučena samo u uske traperice.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Getty) ANTIRATNI KOMENTARI Za ne povjerovati: Ruski učenici prijavili vlastitu učiteljicu jer je kritizirala napad na Ukrajinu, prijeti joj drakonska kazna Vršnjačko nasilje, ilustracija Kamo je nestao sustav? Grozna priča iz zagrebačke škole! Nasilje među prvašićima, roditelji očajni: ''Mlate se šibama, bacaju stolice, učiteljicu šalju u pi**u materinu''

Pretpostavlja se da su fotografije snimljene u školskim prostorijama, a ostale su na USB sticku u školskom laboratoriju, piše Daily Mail. Tada ih je otkrio jedan učenik, a nije dugo trebalo da slike obiđu cijelu školu koju pohađa 825 muških učenika, profesora i kuhinjskog osoblja.

Učenici su ih prvo razmjenjivali putem mobitela, a naposlijetku su ih plasirali i u medije. Jedna od školskih službenica otkrila je skandal i tada je svima naređeno da izbrišu fotografije. Kako bi im za to dali 'motivacije' zaprijetili su im trenutnim izbacivanjem iz škole.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene