Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Snimilo ga

VIDEO Policajac u središtu seks skandala: Uhvaćen u 'nezgodnoj' pozi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irvin Diaz, policajac iz Jacksonvillea, našao se u središtu skandala nakon što je uhvaćen tijekom strastvenog zagrljaja s djevojkom. Na fotografiji je odjeven u uniformu i naslonjen na službeni automobil.

Policajca Irvina nije spasila ni činjenica da se radi o njegovoj djevojci. Javnost i dalje smatra da razmjenjivanje strastvenih zagrljaja naslonjen na službeni automobil nije prikladno za policijskog službenika. 'Jedno je uživati s djevojkom u slobodno vrijeme, a dugo činiti to na račun proračuna', kažu stanovnici Jacksonvillea.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva Slika nije dostupna Kazneno prijavljen Suspendirali ga: Policajac na računalu imao snimke seksualnog zlostavljanja djece

Stanovnici naime smatraju da su osobe u uniformama predstavnici zakona, te da moraju poštivati norme ponašanja. Fotografiju je i snimila jedna od njih, prenosi Daily Mail.

'Suludo, samo im je krevet trebao', rekla je Neshia Thomas koja je snimila 'incident', dodavši kako je sve trajalo oko 15 minuta. 

Policajac kojem se sudi zbog 4 kg jastoga: 'Na policijskom brodu bio sam ilegalac!'

Prema zakonima koji se odnose na policijske službenika na Floridi policajac ne smije biti uhvaćen u seksualnom kontaktu niti u komunikaciji seksualne prirode tijekom radnog vremena. Policija istražuje događaj, a Irvinu, ako je u vrijeme incidenta bio na dužnosti, prijeti suspenzija.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene