Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nebo i zemlja od Janukoviča

FOTO Pogledajte kako žive trojica kandidata za budućeg ukrajinskog predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklih dana svijet je mogao vidjeti u kakvom je luksuzu živio bivši ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič, koji je utočište potražio u Moskvi. Pogledajte u kakvim uvjetima žive kandidati za novog ukrajinskog predsjednika.

Arsenij Jatsenjuk, Oleg Tjagnibok i Vitalij kličko trojica su kandidata u nadolazećim izborima za ukrajinskog predsjendika u svibnju, a jedan od njih preuzet će kormilo države koja je posljednjih mjeseci bila u političkom rasulu i koju su sustigli gospodarski problemi svih vrsta.

Pročitajte i ovo Vitalij Kličko Hoće li snositi posljedice? Dvije žene i djevojčica poginule u Kijevu u zračnom napadu, sklonište je bilo zaključano. Vlada prekorila gradonačelnika Klička Zračni napad Rat u Ukrajini Eksplozije odjekuju Kijevom: Rusi zasuli grad projektilima, oglasio se i Kličko

VIDEO Pogledajte luksuz u kojem je uživao Janukovič: Zlatni wc, oldtimeri, zoo.....

Arsenij Jatsenjuk zapravo i ne živi daleko od rezidencije bivšeg predsjednika Ukrajine Viktora Janukoviča, no portal English Russia uspio je ući u njegov dom i napraviti fotografije koje možete vidjeti u galeriji. Jatsenjuk je jedan od vođa oporbe i žestoki protivnik Janukoviča.

Njegov dom je kuća na dva kata površine 160 kvadratnih metara, s okućnicom i vrtom. Od tri kandidata, koje je navedeni portal posjetio, Jatsenjuk se nalazi negdje u sredini po dojmu uvjeta u kojima živi. Kako je unutrašnjost uređena, prosudite sami.

Drugi kandidat, Oleg Tjagnibok živi sa suprugom i troje djece u stanu u Lavovu. Njegov stan je površine 116 kvadratnih metara i sastoji se od četiri sobe, toaleta, male ostave i podruma u kojem se nalaze još tri sobe.

Tjagnibok ima dvije kćeri i sina, a kao što je vidljivo i po fotografijama, njemu je obitelj na prvom mjestu i vjerojatno jedan od aduta na nadolazećim izborima.

Trećeg kandidata gotovo da i ne treba predstavljati, jer je politički aktivan već dugo vremena, pogotovo otkako je objesio boksačke rukavice objesio o klin i boksački ring zamjenio puno većim, odnosno parlamentarnim ringom, gdje je kao vođa oporbene stranke Udar, jedan od zastupnika.

Kličko sa suprugom živi u staroj šesterokatnici u Kijevu, u stanu površine 225 metara kvadratnih, s rotondom iznad koje se nalazi i galerija. Kao boksački prvak, Kličko si je mogao priuštiti luksuz vidljiv na slikama. Sada će pokušati titulama WBC i WBO kategorija u boksu pokušati dodati i titulu predsjednika Ukrajine. Vidjet ćemo hoće li popularni dr. Željezna Šaka (Ironfist) u tome i uspjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene