Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AMATERSKI VIDEO

VIDEO Pogledajte luksuz u kojem je uživao Janukovič: Zlatni wc, oldtimeri, zoo.....

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je rezidencija ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča bez osiguranja, u nju su nesmetano ušli novinari, ali i građani. Pogledajte što su sve zatekli ondje...

Rezidencija Viktora Janukoviča koja se nalazi u predgrađu Kijeva od subote ujutro je prazna i nitko je ne čuva. U nju je nesmetano mogao ušetati tko je god htio pa su se, osim novinara, skupili i prosvjednici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kažu da su potrebni zemlji Branitelji Kijeva 'okrenuli pogled' na istok zemlje: 'Ljudima koji žive tamo to se neće svidjeti' Slika nije dostupna Napeto u Ukrajini UŽIVO Parlament opozvao Janukoviča, raspisani novi izbori!

Osim fotografija, pogledajte i AMATERSKI VIDEO rezidencije.

Janukovič pokušao pobjeći u Rusiju, spriječila ga granična policija?!

Gužva u prometu je nastala kada su se građani zaputili premema rezidenciji udaljenoj oko 15 kilometara od Kijeva.

Oporbena grupa Euromaidan na Twitteru je objavila niz fotografija koje pokazuju u kakvom je luksuzu Janukovič uživao u svojoj rezidenciji. Tako je objavljena fotografija saune koja je uređena poput luksuznog dnevnog boravka u kojem je čak imao kauč od krokodilske kože.

Toaleti su optočeni zlatom, a pronađene su i replike drevnih grčkih ruševina. U graži je bila bogata kolekcija skupocjenih automobila, motora, kao i oldtimera.

 Imanje ima golf teren, kao i umjetno jezero. Ali, to nije sve - Janukovič je imao i svoj privatni zoološki vrt u kojem je imao ovce, svinje, antilope, ali i nešto egzotičnije životinje.

 Ono što je posebno zanimljivo, uz razne dokumente, pronađena je i crna lista na kojoj su imena novinara i aktivista.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene