Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šestero mrtvih

FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Šestero ljudi, uključujući i napadača, ubijeno je u subotu u jednom od najprometnijih trgovačkih centara u Sydneyju, u nakon što je muškarac ondje tijekom krvavog pohoda ljude ubadao nožem.

Traje velika policijska akcija nakon izvješća o više osoba koje su izbodene nožem u trgovačkom centru u blizini plaže Bondi u Sydneyju. Prema prvim informacijama, ubijeno je najmanje šestero ljudi, uključujući i napadača.

The Guardian piše da je napadača upucala policija. Ozlijeđenima, čiji točan broj nije službeno objavljen, pomoć je pružena u bolnicama. Vlasti za sada ne isključuju mogućnost da je riječ o terorističkom napadu.

Policija je prema neslužbeni informacijama ubila jednog muškarca koji je nožem ubadao posjetitelje trgovačkog centra u Sydneyju. 

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija mlađeg muškarca s nožem u rukama kako se pokretnim stepenicama penje u šoping-centar.

U napadu su ubijeno četvero ljudi, a sedmero ih je najmanje ozlijeđeno.  

Pročitajte i ovo U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

Društvenim mrežama šire se snimke i fotografije na kojima se nalazi napadač koji je u trgovačkom centru Westfield Bondi Junction u Sydneyju nožem napadao ljude.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Hitna pomoć priopćila je da je sedam osoba prebačeno u bolnicu s ubodnim ranama. Među njima se nalazi i devetomjesečna beba koja je prebačena u dječju bolnicu u Sydneyju. Šoping centar je evakuiran, a sve službe su na terenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene