Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gnusan čin

FOTO: Kućnoj spremačici zabijao čavle i igle u tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako nazvati osobu koja u tijelo druge osobe čekićem zabija čavle i igle? Upravo to dogodilo se kućnoj spremačici, koju je gazda mučio na upravo spomenut način.

Inače porijeklom iz Šri Lanke, 49-godišnja gospođa Ariyawathie, osoblju bolnice se pojadala kako joj je njezin poslodavac u Saudijskoj Arabiji, čekićem zabijao čavle i igle u tijelo, kao oblik kazne. Kad je podvrgnuta rentgenu, otkriveno je kako u tijelu ima 24 čavla i igala, prenosi BBC. Liječnici su zasad odstranili 13 čavala i pet igala, ali su istaknuli kako oni koji su ostali, ne predstavljaju opasnost po njezin život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Smetala mu pažnja Djevojčici (1,5) zabijao igle i čavle jer je lijepa Slika nije dostupna Iznenađenje u šumi Snimljen iako smo mislili da je izumro

Gospođa Ariyawathie je i majka troje djece, a liječnici su rekli kako se nakon trosatne operacije dobro oporavlja. Kasnije će liječnici odstraniti i preostale čavle i igle, ali tek nakon što se nesretna žena oporavi od prve operacije. Vlasti Šri Lanke pokrenule su istragu oko slučaja i uputile su oštar prosvjed vladi Saudijske Arabije putem ministarstva vanjskih poslova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene