Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mayra Rosales (32) je u posljednje dvije godine skinula dva 'utega' sa sebe. Jedan je pao nakon što je oslobođena optužbi za ubojstvo nećaka 2008. a drugi nakon što je drastično smršavila.


U siječnju 2012. godine Mayra Rosales je oslobođena optužbi za ubojstvo nećaka, kojeg je navodno bila usmrtila tako što se nehotično okrenula i prignječila ga svojim tada 466 kilograma teškim tijelom. To je bilo prvo olakšanje za nju.

Vezani članci Stockholm Diet Adrian je poslušao ovaj neobični savjet i izgubio dodatnih 21 kg! Slika nije dostupna Francuski nutricionist: bolje ocjene u školi mršavijoj djeci

Drugo je stiglo nakon što je odlučila izgubiti višak kilograma. Oslobađajuću presudu Rosales je dobila zato što je njezin odvjetnik, Sergio Valdez, sudu uspio dokazati kako je ona bila "predebela za ubojstvo", prenosi Huffington Post.

>> U 3 mjeseca skinuo 150 kilograma - jer je kralj tako naredio

Osim toga i liječnici su na sudu svjedočili kako je njezin nećak umro zbog zadobivenih udaraca predmetom, a ne gušenja.

Krivnju za ubojstvo naposljetku je priznala njezina sestra, jaime Rosales, koju je je i Mayra na sudu optužila za udaranje djeteta po glavi, nogama i rukama.

U nepune dvije godine, Rosales je s 466 kilograma došla na nevjerojatnih 90 kilograma. "Puno toga je zapravo u načinu prehrane. jedem zdravu hranu. Sve mjeri dijetičar", rekla je Rosales. Njezina nova fotografija pojavila se na Facebooku, a kolika je promjena, procjenite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook