Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Imao 610 kg

U 3 mjeseca skinuo 150 kilograma - jer je kralj tako naredio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 3 mjeseca je Saudijac Khalid Mohsin Shaeri uspio doći sa 610 kilograma na 460. Iako je ta brojka pregolema, Khalid je na dobrom putu.

Saudijac Khalid Mohsin Shaeri, kojem je ljetos saudijski kralj naredio hitno mršavljenje, uspio je u tri mjeseca skinuti čak 150 kila, piše CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ništa se nije promijenilo Hrvati ponovno ruše negativne rekorde: Najdeblja smo nacija u Europi Hrvati su sve deblji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Porazni podaci Višak kilograma ima gotovo 60 posto građana: "Mnogi su pretili bez da imaju zdravstvenih problema, ali to je tempirana bomba"

Podsjetimo, kralj Abdalah u kolovozu je naredio hospitalizaciju ovog 20-godišnjaka koji je u tom trenu težio 610 kilograma. Khalid se nije mogao samostalno kretati zbog čega je posljednje dvije i pol godine proveo prikovan za krevet.

Gubitak 150 kilograma uslijedio je nakon kirurškog zahvata i novog nutricionističkog plana na kojem je za Khalida radio čak 21 stručnjak.

>> VIDEO Ima 20 godina i 610 kilograma, iz kuće ga izvukao viličar

'Pacijent je dobro reagirao na zahvat i stanje mu se nastavlja poboljšavati, posebno na psihološkom planu', rekao je dr. Aa'ed al-Qahtani koji je na čelu tima zaduženog za ovog 20-godišnjaka.

Zbog prekomjerne težine Khalid pati od cijelog niza zdravstvenih problema - otežan rad srca i pluća, dijabetes, natečenost, nepokretljivost nogu...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene