Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POMAK U ISTRAZI

FBI potvrdio čiji su ostaci pronađeni pokraj stvari nestalog zaručnika ubijene Gabby Petito

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudski ostaci pronađeni u srijedu u nacionalnom parku na Floridi pripadaju Brianu Laundrieju, zaručniku ubijene američke blogerice Gabby Petito, a identificirani su uz pomoć njegovih dentalnih podataka, potvrdio je FBI.

U rezervatu Carlton u američkoj saveznoj državi Floridi, na lokaciji koja je prije bila pod vodom, pronađeni su ljudski ostaci, a ranije je objavljeno da su na toj lokaciji pronađene osobne stvari koje su pripadale Brianu Laundrieju, zaručniku ubijene američke blogerice Gabby Petito. 

Naime, pronađeni su ruksak i bilježnica, za koje se vjeruje da pripadaju njemu, a on, iako nije optužen za smrt svoje zaručnice, jest za navodno korištenje dva bankovna računa koja mu nisu pripadala u danima nakon njezina ubojstva.

Roditelji Gabby Petito obaviješteni su da su ostaci pronađeni u rezervatu doista ostaci Briana Laundrieja, kazao je odvjetnik obitelji Petito, koja je zamolila za privatnost u ovim trenucima, javlja BBC

Roditelji Briana Laundrieja prijavili su nestanak sina 17. rujna, dva dana prije nego što je pronađeno tijelo Gabby Petito, koja je nestala u kolovozu dok je putovala s Laundriejem. On se sam vratio u njihovu kuću na Floridi, što je otvorilo niz nagađanja o njegovoj ulozi u njezinu nestanku, pogotovo jer u početku nije želio razgovarati s policijom.

Njezino tijelo je pronađeno nedaleko od nacionalnog parka Grand Teton, obdukcijom je utvrđeno da je ugušena, a u međuvremenu je i Brian nestao. Još uvijek je nejasno što se dogodilo kada je nestala ona, a kasnije i on.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjesec dana od pronalaska tijela Okončana obdukcija: Otkriveno kako je ubijena 22-godišnja influencerica Gabby Petito
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilo je tenzija Otkrivaju se novi detalji o nestaloj influencerici Gabby Petito (22): Sporni su SMS-ovi, policija pretresla kuću osumnjičenog zaručnika

Inače, njegovi roditelji su pomogli policiji u pronalasku nekih predmeta. Oni su u utorak navečer obavijestili FBI i lokalnu policiju da žele posjetiti park kako bi potražili svojeg sina. U pretrazi su ih pratili policajci, a njihov odvjetnik je objasnio da su u taj park odlučili otići jer je to bio prvi dan otkako je ponovno otvoren za javnost i bio je logično mjesto za potragu.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene