Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ovo je smiješno'

Ovisnici o seksu bijesni na Facebook stranicu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranica ima više od 27 tisuća sljedbenika, a 'Volim kad me dečko veže' samo je jedno od priznanja ispisanih na zidu. Međutim, oni koji se stvarno bore s nimfomanijom smatraju je smiješnom i uvredljivom.

Facebook stranica 'Confessions Of A Nympho' (Ispovijesti nimfe) ima preko 27 tisuća sljedbenika. Žene je koriste kako bi podijelile svoje seksualne maštarije ili ostvarenja, ali i 'bezobrazne' selfije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubio živce Voditelj CNN-a političkom komentatoru: "Da se Trump po**** na svoj stol, vi bi ga opet branili!" Slika nije dostupna (O)sveti se ime moje Bijesni suprug ženi do vrha ispunio automobil betonom

'Volim kada me dečko veže', 'Imam 20 godina i trebam seks tri puta dnevno', 'Spavam s bogatim dečkima, a onda ih ucjenjujem kako bih dobila novac' ili 'Imala sam 17 godina kada sam napravila to prvi put i otada sam poprilično uspješna', samo su neke od rečenica ispisanih na Facebook zidu, prenosi Daily Star. 

Međutim, stranica je razljutila prave nimfomanke jer glamuroznim prikazuje ono što one smatraju abnormalno pretjeranim seksualnim željama koje je nemoguće kontrolirati.

Nezasitna je u seksu - mijenja i desetak partnera dnevno!

'Ovo je smiješno. Zar te cure stvarno misle da imaju nimfomaniju jer vole seks u različitim položajima', napisala je Ludmila Koutnikova (32) iz Češke.

'To je stvarna bolest. Moja je počela kada sam imala 16 godina. Odlazila sam kod psihologa i otada uzimam tablete', dodala je.

Thereza Svarcova (27) poručila je kako većina ljudi ne zna koliko je poremećaj težak. 'Ova stranica je uvredljiva, a cure sebe predstavljaju kao drolje, a ne žrtve', zaključila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene